Andere zorgverleners

Andere zorgverleners in Medisch Centrum Wijckermeer

salt laboratorium

Op enkele dagen is het laboratorium van SALT aanwezig in het gebouw van Medisch Centrum Wijckermeer om bloed af te nemen. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen. Het is wel van belang dat u een formulier bij zich heeft. SALT is op de volgende momenten aanwezig:

Maandag van 08.00 – 10.00 uur
Woensdag van 07.30 – 11.00 uur
Vrijdag van 08.00 – 10.00 uur

Daarnaast worden en door SALT ook fundusfoto’s gemaakt, dit gaat op afspraak. Nadat uw huisarts de aanvraag verzonden heeft, krijgt u een melding per email en is het mogelijk om zelf digitaal een afspraak te maken via de online agenda van SALT: klik hier 

Mocht u niet over email beschikken, dan kunt ook telefonisch uw afspraak inplannen. Belt u dan met telefoonnummer: 088 – 9100 100.

Diëtistenpraktijk op maat

Op donderdagochtend houdt de diëtiste van Diëtistenpraktijk op Maat haar spreekuur bij ons in het gebouw. Wilt u een afspraak maken met de diëtiste of heeft u een vraag, dan kunt u bellen met 023-5391479 of e-mailen naar info@dietistopmaat.nl. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via de website.Handige websites

Thuisarts.nl

Een website waar informatie over gezondheid en ziekte te vinden is. De website is gebaseerd op wetenschappelijke informatie. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde aandoening, of adviezen bij bepaalde klachten? Dan kunt op op deze website betrouwbare informatie vinden.

Rode Kruis Ziekenhuis

De website van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor informatie over de verschillende specialismen of het maken van een afspraak om bloed te laten prikken.