Nieuws

Griepvaccinaties 2021

Zaterdag 30 oktober

  • 08.30-09.00 uur: Griep- en pneumokokken vaccinaties
  • 09.00-10.30 uur: Griepvaccinaties

Woensdag 3 november

  • 15.00-16.00 uur: Griepvaccinaties

Praktijk eind september en oktober op dinsdagmiddag gesloten

Wegens omstandigheden is de praktijk vanaf de week van 27 september en gedurende de gehele maand oktober op andere tijden geopend dan u van ons gewend bent. Wij zullen gedurende deze periode op de dinsdag in de middag dicht zijn. Op woensdagmiddag zijn wij dan wel geopend. Dit geldt alleen voor de periode van 27 september tot en met 29 oktober.

Vanaf 1 november zullen wij weer zoals gebruikelijk op woensdagmiddag dicht zijn. 

corona en het dragen van een mondkapje

Heeft u klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of benauwdheid, dan willen wij u vragen om niet naar de praktijk toe te komen. In het geval van milde klachten kunt u zelf een coronatest aanvragen. Zijn de klachten ernstiger dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor overleg met de huisarts. Voor meer informatie en telefoonnummers kunt u hier verder lezen. 

Inmiddels is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Binnen ons medische centrum mag u zelf beslissen of u wel of geen mondkapje wil dragen. 

verklaring omtrent een mondkapje

De huisartsen kunnen niet ingaan op het verzoek om een briefje waarin ze bevestigen dat u om medische redenen geen mondkapje kan dragen. Volgens de richtlijn van de beroepsorganisatie mag de huisarts geen medische verklaring afgeven voor de eigen patënten. Dit zou namelijk de relatie tussen patiënt en arts onder druk kunnen zetten.

Mensen die vanwege een aandoening vrijgesteld willen worden van de mondkapjesplicht, kunnen zelf een verklaring invullen en meenemen als ze de deur uitgaan. Deze verklaring kunt u hieronder downloaden via de rode knop. Meer over leven tijdens de coronatijd als je extra risico loopt is te vinden op de website van zorgkenniscentrum Vilans

Contact

Telefoon: 0251-22 33 64.
Kies optie 1 voor SPOED
Kies optie 2 voor de receptenlijn
Kies optie 3 voor de assistente