Nieuws

Vacature: enthousiaste doktersassistent gezocht

Wegens verhuizing gaat een van onze vaste krachten ons helaas verlaten. Welke vrolijke en enthousiaste collega doktersassistent maakt ons team weer compleet?!

Ons gezellige team bestaat uit 2 huisartsen, 2 doktersassistenten en een praktijkondersteuner somatiek. We zijn gevestigd in het centrum van Beverwijk, in een HOED waar drie huisartspraktijken onderdeel van zijn.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het beheren van de agenda, het aannemen van de telefoon, en telefonische triage. Je staat patiënten zowel telefonisch als aan de balie te woord en beantwoordt hun vragen of geeft hen advies. Ook houd je je bezig met de administratie en draai je je eigen spreekuren.

Werkervaring is een pre, maar ben jij je opleiding aan het afronden dan is je reactie ook van harte welkom. We zoeken per 1 september iemand voor 2,5 – 4 dagen per week. Werktijden en dagen in overleg. Mocht je eerder kunnen starten dan valt zeker te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

We zien je reactie met veel enthousiasme tegemoet!

Huisartspraktijk Kool
Koude Horn 1
1941 KA Beverwijk
0251-223364
assistentenpraktijkkool@zorgring.nl

Praktijk voortaan op dinsdagmiddag gesloten

De praktijk is in het vervolg gesloten op de dinsdagmiddag. Dit was voorheen altijd de woensdagmiddag. Voor dringende zaken wordt er op de dinsdagmiddag waargenomen door de andere praktijken in het Medisch Centrum Wijckermeer. Dit gebeurt op basis van de eerste letter van uw achternaam:

  • A t/m M: Huisarts Duursma 0251-225551
  • N t/m Z:  Huisarts Bruinsma en Strijker 0251-226820

Contact

Telefoon: 0251-22 33 64.
Kies optie 1 voor SPOED
Kies optie 2 voor de receptenlijn
Kies optie 3 voor de assistente