Vondel nieuws

Vanuit de rijksoverheid komt het advies om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Wij verzoeken u vriendelijk bij ieder bezoek aan de praktijk een eigen mondkapje mee te nemen.

Griepprikken

Dit jaar worden patiënten die geboren zijn in 1941 tot en met 1947 naast de griepprik ook opgeroepen voor een pneumococcenprik. Deze mensen krijgen een oproep voor vaccineren op donderdag 29 oktober van 14.00 tot 15.00

De reguliere griepvaccinatiespreekuren zijn dit jaar op

Donderdag 29 oktober van 15.30 tot 17.30  of 
Zaterdag    31 oktober van 08.30 tot 10.00

Corona maatregelen: kom niet naar de praktijk zonder afspraak. 

In verband met het Coronavirus verzoeken wij u om niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Ook niet voor een herhaalrecept. We treffen deze maatregel voor uw en onze veiligheid. We hebben van onze beroepsorganisatie het advies gekregen om zo min mogelijk mensen in ons pand toe te laten.  Dit om te voorkomen dat het coronavirus zich blijft verspreiden.

Heeft uw gezondheidsklachten, bel dan met uw eigen praktijk. Wij zullen proberen u telefonisch zo goed mogelijk te helpen
Uiteraard krijgt u een consult als wij dat medisch noodzakelijk achten.

Wij verzoeken u voor algemene vragen over het Coronavirus niet de praktijk te bellen. De rijksoverheid heeft een publieksinformatienummer geopend: 0800-1351. Daarnaast is ook meer informatie te vinden op de website van het RIVM en Thuisarts.nl.

Wij hopen op uw begrip.

Contact

Telefoon: 0251-22 68 20.
Kies optie 1 voor SPOED
Kies optie 2 voor de receptenlijn
Kies optie 3 voor de assistente